Doneren

UW STEUN MAAKT HET VERSCHIL                                                                          UW BIJDRAGE IS BELANGRIJK
                                                                 KUNT U 10 EURO PER MAAND MISSEN? 

FOR AMERICAN DONORS, PLEASE CLICK BELOW IF YOU DESIRE TO DONATE AND BE ELIGIBLE FOR TAX DEDUCTION:
https://www.crossoverministriesinternational.com/the-cups-of-cold-water-mission-team/

Stichting Hope and Healing kan bestaan dankzij de steun van de achterban. Velen doen dat door middel van een maandelijkse donatie (ook mogelijk via automatische incasso). Anderen doen dat door eenmalig een bedrag over te maken of op andere creatieve manieren. Elke bijdrage maakt nieuwe hulp mogelijk. Wij zijn ANBI-erkend, uw giften zijn dus fiscaal aftrekbaar. U kunt ook besluiten een zgn. periodieke gift te geven. Een periodieke gift is volledig, zonder drempel, fiscaal aftrekbaar. Als u dit wilt, neem dan contact op met onze penningmeester om een “Overeenkomst Periodieke Gift” te sluiten. U kunt hiervoor het algemene mailadres van de Stichting gebruiken. Wilt u graag een specifiek project ondersteunen? Zie dan 'PROJECTEN' voor meer informatie en specifieke Project Codes om ervoor te zorgen dat uw gift bij het door u bestemde project terecht komt! De Stichting Hope and Healing heeft als eerste taak om ervoor te zorgen dat het levensonderhoud van de familie Tuinier gedekt kan worden. Indien de middelen de kosten van het levensonderhoud overtreffen heeft de Stichting de mogelijkheid de extra middelen aan te wenden voor projecten..

Bij de ANBI-status hoort financiële transparantie. Onderaan deze pagina kunt u het Financieel Jaaroverzicht 2017 alsmede het Beleidsplan voor 2018 inzien.

Beleidsplan 2018 en volgende jaren

Financieel jaaroverzicht 2017

Bank: NL14 RABO 0361963548 t.n.v. Stichting Hope and Healing (Krimpen a/d IJssel)
ING: NL35 INGB 0009428954 t.n.v. Stichting Hope and Healing (Krimpen a/d IJssel)

Meer weten? Onze contactgegevens: Contact opnemen

Stichting Hope and Healing


Bank: NL14 RABO 0361963548
t.n.v. Stichting Hope and Healing

info@hopeandhealing.nl

© 2016 Stichting Hope and Healing

Een product van Webcart